3 KATTUNGARNy 29/7-18

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född 25/5-18
Kön  
Besöksort Sölvesborg
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Pleakly, Lilo, Stitch och Jumba

Uppdatering 3/10-18
Lilo och Jumba är tingade!

Uppdatering 17/9-18
Stitch är tingad!

Uppdatering 20/8-18
Nya bilder och Jumba är tillagd

Uppdatering 3/8-18
Pleakly är tingad!

Ohana-kullen

Ohana betyder familj och familj betyder att ingen lämnas utanför.
Några boende i Jämjö hade lagt märke till en hemlös hona som sprang omkring, vid ett tillfälle märkte de att hon blivit rund om magen. När hon sedan olyckligt hittats påkörd letade de och fann hennes fyra ungar. De tog genast in dem och de kom till ett stödhem i Sölvesborg. De kom in i ganska dåligt skick med snuva samt magarna fulla med mask.

De har med hjälp av medicinering och omvårdnad börjat så sakteligen att återhämta sig och är en busig men mycket mysig kvartett.

Pleakly är bossen i kullen och tar stor plats men oj vad charmig han är. Han har varit gosig sedan första dagen och är lika pratglad som han är matglad. Bus, stoj och lek är hans melodi och han älskar all sorts uppmärksamhet från människor, har ni sett Alvin och gänget? Pleakly hade varit Alvin i den filmen.

Stitch är en blåtigrerad hona med vitt.
Stitch är en bestämd men lite blyg dam som tar lite mer tid på sig innan hon fullt ut vågar lite på människor, dock är hon ändå alltid med, gillar att man klappar henne men mest så gillar hon att brottas med sina bröder. Soppborsten är oxå extra rolig, speciellt när den används.

Lilo är en blåspottad hona.
Lilo är minst men har störst aptit. Hon är alltid först i matskålen och går därifrån sist. Hon var också väldigt försiktig i början men tinade snabbt upp, nu tycker hon om att ligga i famnen och bli klappad.


Lilo


Lilo


Lilo


Pleakly


Stitch


Stitch


Stitch


Jumba

 

Hör av dig om du kan tänka dig att ge Lilo, Pleakly, Jumba och/eller Stitch ett hem? Hör av dig till birgitta@kks.nu eller lena@kks.nu

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

338-18