LENNART O SIGGE Ny 9/3-16

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född 2014/2015
Kön Hanar
Besöksort Höör
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

 

Lennart och Sigge söker akut hem!

Uppdatering 30/3-16
Lennart och Sigge är tingade!

Lennart fångades in sommaren 2015 i Linderöd där flera katter kommit till ett äldre par. De matade dem, men eftersom katterna var okastrerade blev det ännu fler trots att en hona fått p-piller. 
 
Lennart har en medfödd skada på foten, men det hindrar inte hans rörelseförmåga. Han kom till stödhem i Hörby-trakten i augusti tillsammans med en hona och två kattungar från samma ställe. Lennart är nu kastrerad och id-märkt och har varit hos veterinär en gång för andra vaccinationssprutan.
 
Lennart är redo att flytta till nytt hem. Han är fortfarande litet blyg, men har gått framåt ordentligt i stödhemmet, där han umgåtts både med katter och hundar (och sina stödmänniskor). Lennart är född 2014.


Lennart

Sigge kattunge fångades in i augusti 2015 och placerades direkt i stödhem tillsammans med tre andra katter från Linderöd. Ett äldre par matade katterna som kom till dem och de förökade sig. Mammakatten fångades in vid samma tillfälle. Gråvite Sigge föddes på våren 2015. Han är fortfarande litet skygg, men har utvecklats enormt i stödhemmet. Sigge har busat med de andra katterna och är även van vid stödhemmets hundar. 
 
Sigge har kastrerats, id-märkts och vaccinerats. Han är redo för att flytta till permanent hem.


Sigge


Sigge

 
Sigge med Lennart bakom sig


Sigge till höger och Lennart i mitten

Kan du ge någon av dessa ett nytt hem? Hör av dig till birgitta@kks.nu eller ring 070-412 90 68. Det går bra att hälsa på i stödhemmet.

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

269-15