ASTA med UNGARNy 19/6-19

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född 11 maj 19
Kön  
Besöksort Markaryd

Försäkringsfadder?

Mer information här »

Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?


Mamma Asta vill ha hem i höst!

Uppdatering 15/1-20
Arraks är numera kastrerad, vaccinerad och id-märkt.

Uppdatering 29/8-19

Syskonen har flyttat och i sista stund blev Arraks som hade ett väntande hem avbokad. Vi vill förstås att Arraks ska få sitt för alltid-hem så snart som möjligt. Mamma Asta bor fortfarande kvar i stödhemmet i Markaryd, men Arraks vill leka med någon i motsvarande ålder.

Arraks är född 11 maj 2019 av en tam mamma som hittades i Asarum. Kattfamijen kom ganska omgående till ett stödhem i Markaryd. Arraks är dubbelvaccinerad och chippad. Avgiften för Arraks är 1 400 kr och nytt hem förbinder sig att kastrera honom när det blir dags.


Arraks

Uppdatering 12/8 19
Ungarna är tingade!

I mitten på maj ringde en man i Asarum i Blekinge till KKS. Han hade hittat en tam kattmamma med fyra ungar som han tagit in i sin källare. Men allergisk dotter bodde också i källarvåningen så han kunde inte behålla familjen. Fyra svarta knyten var uppskattningsvis högst några veckor gamla.

Som väl var hittades snabbt ett stödhem i Markaryd. Mamma Asta är tam. Vi vet inte varifrån hon kommer. Hon ska kastreras, id-märkas och vaccineras av KKS innan hon flyttar vidare. Och flytt blir det först efter att de fyra svarta ulltottarna fått permanents hem. De ska vara färdiga för flytt i mitten på augusti.

Det går att skicka intresseanmälan på mamman redan nu. De svarta ungarna verkr alla vara pojkar. Fler bilder på ungarna kommer innom kort.

 


Mamma Asta


Mamma Asta


Mamma Asta


Atlas


Atlas


Atlas

De ska vara leveransklara i mitten på augusti.

 

Hör av dig till birgitta@kks.nu om du kan öppna ditt hem för någon av dem.

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

198-19