Sessan med kattungarNy 17/8-18

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad Ja
Född 1/5-18
Kön  
Besöksort Klagshamn
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Tama Sessan och hennes ungar söker nya hem!

Uppdatering 28/9-18
Flisa är tingad!

Uppdatering 26/8-18
Mio och Sixten är tingade!


Brödtext: Mamma Sessan hittades av en familj i Fridlevstad utanför Karskrona med sina fem nyfödda ungar. Familjen flyttade till stödhem i Malmö i maj där de har vuxit upp och frodats. Kattungarna beräknas vara födda runt 1 maj. Två av dem stannar permanent i stödhemmet, men de kan inte behålla alla! Så nu söker tama, keliga mamma Sessan nya hem liksom de tre svarta bebisarna.

Kattungarna har liksom mamma Sessan avmaskats och vaccinerats. Sessan ska kastreras inom kort.

Sessan är en social och trevlig katt, som gärna blir klappad. Hon pratar mycket och vill gärna ha uppmärksamhet. Det är inga problem att hantera henne och hon kan tycka om att sitta i knäet en stund. Hon har en liten vit fläck under hakan, men är i övrigt vackert kolsvart.

Unge herr Sixten är nyfiken och kan gärna stanna och bli klappad en stund. Han har en vit fläck under hakan, men är i övrigt helt svart.

Flisa, eller Bob som hon också kallas, är minstingen i syskonkullen. Hon är svart med litet vita hårstrån och en liten vit fläck under hakan. Flisa tycker om att smaka på saker och slickar på allting.

Mio är störst i kullen, men också den som är mest försiktig. Han är litet avvaktande, men leker gärna och kan sitta i famnen och bli klappad en stund. Mio är nästan helt svart, men har litet vita hårstrån i pälsen.

Kattungarna är dubbelvaccinerade. Mamma Sessan är inte kastrerad än.


Sessan


Sessan


Flisa


Mio


Sixten

 

Hör av dig om du kan tänka dig att ge Sessan och/eller hennes ungar ett hem? Hör av dig till birgitta@kks.nu eller ingalill.r@kks.nu

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

171-18