MAJA och SONNYNy 8/8-16

Kontaktperson: Birgitta eller Inga-Lill

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född  
Kön Hona/Hane
Besöksort  
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Veterinärvårdsfadder?

Två underbara katter Maja och Sonny

Uppdatering 26/10-17
Maja har fått VF

Uppdatering 16/7-17
Maja har återvänt och är i permanent stödhem!

Uppdatering 19/6-17
Maja har försvunnit från Hökamåla Katthotell i Rödeby. Om du har sett Maja någonstans, kontakta birgitta@kks.nu eller ring/sms:a 070-412 90 68. Maja är skygg.

Uppdatering 29/5-17
Sonny är tingad!

Uppdatering 21/1-17
Maja har flyttat till Rödeby och är inte så tam.

Uppdatering 19/10-16
Sonny flyttar till stödhem i Löberöd i Skåne.

Uppdatering 6/10-16
Maja har flyttat till stödhem i Svängsta, men hon söker fortfarande permanent hem.

Maja (vit-grå) är ännu inte helt trygg, men hon har kommit långt. Man ser att hon är nyfiken och vill vara med, men inte riktigt vågar.
Numera gömmer hon sig inte utan är alltid framme och studerar vad som händer, men för det mesta på lagom bekvämt avstånd. Till frukost kan hon våga sig fram till matskålen medan matte lägger upp maten. Ibland kan jag hitta henne liggandes på rygg med tassarna i vädret medan hon ligger och ler med sina kajalmålade ögon. En så underbart söt tjej.

Hon verkar i övrigt rätt nöjd med tillvaron (även om hon nog tycker att Sonny är lite påfrestande som ska lägga sig i), sitter gärna och tittar ut genom fönstret eller leker med sin bollbana, som är hennes stora favorit här hemma. Sover, äter eller ligger och spanar på oss andra.

Maja saknar en del tänder men verkar ändå tycka att hårdmat nog är godast. Men hon tackar inte heller nej till lite makrill eller torsk.

Sonny (röd-vit) är en pratglad och bedårande härlig kille med mycket energi. Han vill ha mycket stimulans och har mycket spring i benen, och därför tror jag att han skulle må bra av att komma till ett hem där han kan gå ut.

Allra roligast tycker han att det är att leka med något av sina lekspön, men finns inte matte till hands för att leka duger det med en liten boll eller råtta. Han kan också springa efter saker som man kastar - kanske går det att lära honom apportera.

Sonny har gjort stora framsteg här. Nu har vi våra gosestunder då han spinner högt, stångas och stryker sig. Ibland räcker det att prata med honom, så börjar han spinna! Han godkänner att man lyfter honom, men att stanna i famnen någon längre stund tycker han inte är så roligt. Han är väldigt snäll dock och har aldrig visat tecken på att vilja rivas eller bitas. Sonny är ingen knäkatt. I sängen och i soffan får matte vara själv.

Han är en nyfiken kisse, som gärna är med och undersöker det man håller på med. När maten är på gång spinner han högt igen, och godis äter han fint ur handen. För att göra honom lite extra glad kan man koka torsk eller dela en burk makrill i tomatsås med honom.


Maja


Sonny


Sonny

 

Hör av dig till Inga-Lill ingalill.r@kks.nu eller birgitta@kks.nu om du kan hjälpa Maja och/eller Sonny

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

1045-15