JAMES, KALLE och SVANTENy 25/6-18

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad  
Id-märkt  
Vaccinerad  
Född  
Kön Hanar
Besöksort  
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

James, Kalle och Svante söker hem

Katt 1: James

Stor tigrerad hankatt svart/brun/grå med lite vita tecken.
Han är okastrerad, kom hit i vintras ungefär i Februari/Mars 2018, skygg för människor. Verkar hyfsat snäll mot andra katter. Skulle kanske må bäst av att bo med en snäll, tam honkatt som kan visa honom att vi människor inte är farliga. Syns att han bott ute några år, troligen vandrat mellan olika gårdar och letat mat och honkatter, kanske kan vara 3-4 år gammal.


Katt 2: Svante

Liten helsvart hankatt. Okastrerad troligtvis, varit svårt att se. Kom hit i Mars 2018, ganska skygg för människor men blivit bättre nu när han varit här i ladan under några månader. Tycker om andra katter, kurrar och pratar när han ser dem. Verkar vara snäll och låg i rang. Busar och gosar med en annan liten ung hankatt som vistas på gården. Samt även med en av upphittarens kastrerade hankatter. Så Svante skulle säkert trivas bäst med en snäll kattkompis i nya hemmet. Ser ung ut, ganska liten som sagt 1-2 år gammal troligtvis.


Katt 3: Kalle

Svart och vit hankatt. Okastrerad hankatt, började synas här på gården i April 2018. Ganska skygg för människor men han kommer fram till upphittaren och jamar mycket när han är hungrig. Pratsam katt överhuvudtaget. Skulle säkert bli en mysig och social kisse mot den som ger honom chansen till ett eget kärleksfullt hem. Han tycks fungera bra med vissa katter, men kan vara dominant och jaga iväg andra mindre hankatter med låg rang. Kanske ändras detta när han blir kastrerad. Han kan vara ca 2-3 år, ganska smal efter ett tufft liv ute. Har i nuläget ett mindre sår på nosen som skulle behöva ses till.


Bifogar bilder på alla tre. Ingen av dem är ju infångad, men klev i fällan när vi skulle fånga en annan kattunge som har ett väntande stödhem. Då ingen av dessa hankatter har något väntande stödhem fick vi tyvärr släppa ut dem igen.


Den 25/6 har nya ägare tillträde till vår gård, de vill gärna att katterna är borta då och vill helst inte att jag ställer torrfoder i ladan heller. Så läget är tyvärr mycket akut för de kvarvarande katterna här.

 


James


Kalle


Svante

 

Hör av dig om du kan tänka dig att hjälpa James, Kalle och/eller Svante. Hör av dig till birgitta@kks.nu

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

063-17