VISKA, ELIN och PELLENy 16/7-17

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad Nej
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja
Född 11/5-17
Kön Hona/Hane
Besöksort Bjuv
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Kattungarna Viska, Elin och Pelle söker hem

Uppdatering 22/1-18
Elin är tingad!

Uppdatering 11/8-17
Viska är tingad!

Flera svarta hemlösa katter har hållit till på Berga-området i Helsingborg. Tack vare en stor insats av en privatperson har alla kunnat fångas in och placeras i stödhem till att börja med. Mamma Ronja var dräktig och fick komma till ett stödhem i Bjuv. Där födde hon tre välskapta ungar som nu söker hem.

De fick sin första vaccination i början på juli och chipmärktes samtidigt. De är avmaskade och rumsrena. De diar fortfarande mamma Ronja, men äter både blötmat och torrfoder.

Viska är en grå flicka. Hon tackar aldrig nej till mat eller lek. Alltid redo att ta för sig av de godaste bitarna när det är matdags! Hon spinner högt när man klappar henne. Viska är också den "brutalaste" av syskonen, en riktig jägare. Men inga levande djur som byten för kattungarna är inomhus.

Elin är den svartaste av dem. Helt svart. Hon är blyg men lika förtjust i att leka som sina två syskon. Hon njuter av tillvaron i ensamt majestät, men även tillsammans med mamma och syskon. Minst "brutal".

Pelle är pojken i syskonskaran. Han är svart med en vit fläck på halsen. Han är energisk, mycket nyfiken och gillar att vara först. Han gillar starkt att klättra och leka med sina syskon.

Alla tre tycker om att titta på när lådan rengörs och när golvet sopas.

 


Viska


Elin


Pelle

 

 

Hör av dig om du kan tänka dig att hjälpa Viska, Elin och/eller Pelle. Hör av dig till birgitta@kks.nu

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

032-17