ZIMBA och BUZEN! Ny 2/2-18

Kontaktperson: sofia.u@kks.nu eller ingalill.r@kks.nu

Om Sigrid:
Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja

Född aug 17
Besöksort Tollarp
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?
 

Zimba och Busen söker hem!

Uppdatering 19/2-18
Zimba o Buzen är tingade!

Zimba o Buzen, hund- o barnälskande ungkatter .

Zimba, född maj 2017, och gråvita Buzen, född aug 2017, söker
ett gemensamt hem med trygga utemöjligheter.

Supersociala, barn- och hundälskande Zimba och Buzen söker ett kärleksfullt hem då deras matte har blivit allvarligt sjuk. Det är två frimodiga, harmoniska och trygga små personligheter som är uppvuxna med mycket kärlek omkring sig, vilket har präglat dem.

Detta är två katter för dig som vill ha två lugna, lekfulla och keliga kattvänner. De går fram till alla främmande som kommer i deras närhet. Om de får välja ligger de i din famn eller i varandras. Kärleksfullare katter får du leta efter! De svarar när deras matte pratar med dem.

Zimba och Buzen är två ungkattkillar som älskar varandra. De leker och sover ihop. De är otroligt sociala och hade stortrivts i en barnfamilj eller en familj med snälla hundar. De har inte varit ute ännu men vill gå ut i framtiden i ett lugnt och kattvänligt område. Kissarna vill förstås vara fullvärdiga familjemedlemmar.

Zimbas mamma blev överkörd och han hittades i ett skjul som liten kattunge. Hans matte räddade hans liv genom att föda upp honom med nappflaska.

Båda killarna är helt rumsrena och uppför sig på alla sätt exemplariskt, som att exempelvis vässa på klösträ och inte på soffan. ;-)

Om du vill träffa dessa supersociala ungkatter så är du välkommen till stödhemmet i Tollarp, Kristianstad.

Båda killarna är kastrerade, dubbelvaccinerade och id-märkta.

Om du är en stabil familj som har tid och omsorg att ge till dessa kärlekstussar så är du välkommen att snarast kontakta Sofia på Kattkommando Syd. Skriv då och berätta om dig själv, ditt boende och vilket liv du kan erbjuda en katt.Zimba


Buzen


Zimba och Buzen


Zimba och Buzen

 

Hör av dig till sofia.u@kks.nu eller ingalill.r@kks.nu om du kan hjälpa Zimba och Buzen

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

010-18