LUCKY BOY!

Kontaktperson: sofia.u@kks.nu eller ingalill.r@kks.nu

Om Sigrid:
Kastrerad Ja
Id-märkt Ja
Vaccinerad Ja

Född 2016
Besöksort Ronneby
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?
 

Lucky Boy söker hem!

Uppdatering 2/2-18
Lucky Boy är tingad!

LUCKY BOY, 1.5 år, supersocial, hund- och barnvan
söker kärleksfullt hem med fri utomhusvistelse .

Detta är en superkelig och social kille som älskar människor i alla storlekar. Han söker kontakt med främmande personer och stryker sig mot deras ben för att bli klappad. Vi tror därför att han skulle kunna trivas mycket bra i en familj med barn från skolåldern och uppåt. Han är givetvis mycket vänlig och snäll. Han har varit lugn och nyfiken mot de hundar han hittills har träffat. Han fungerar bra med andra katter.

Söker du en stencool och stabil katt som låter sig bäras och vill vara med sin familj - då kan Lucky Boy vara rätt matchning för dig.

Lucky Boy har tillbringat mycket tid utomhus under sitt första år och vill fortsätta att få gå ut och in som han vill i sitt framtida hem. Kärleksfull som han är vill han förstås vara en fullvärdig familjemedlem och vara delaktig i familjens vardag. Han vill få sova i sängen och vara med på kvällsmys i soffan.

HISTORIK: Lucky Boy har en bakgrund som hittekatt. Han har drivit runt och tiggt mat i ett bostadsområde i ett års tid. Under den tiden har på egen hand försökt att följa med människor hem för att på det sättet hitta sig ett eget hem, men utan att lyckas. Nu finns han i stödhem i Ronneby, där du kan träffa honom.

Lucky Boy är kastrerad, vaccinerad, chippad och örontatuerad.
Han är perfekt rumsren.


 

Hör av dig till sofia.u@kks.nu eller ingalill.r@kks.nu om du kan hjälpa Lucky Boy

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

010-18