VACKRA TÖSEN KIS SÖKER NYTT HEM!

Kontaktperson: .

Om Kis:
KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradNej

FöddCa 1/10 -08
BesöksortAsmundtorp
försäkringsfadder:
Monica Uhmeier
Hässelby
Agria plus

Vackra tösen Kis söker nytt hem!
Ett okänt antal hemlösa katter finns i centrala Landskrona där de överlever tack vare snälla människor som stödmatar.
Två katter, Max och Mio, finns i samma stödhem som Kis och en har fått ett permanent hem.

Vackra Kis när hon fortfarande var kvar ute
Vackra Kis när hon fortfarande var kvar ute

Kis, som är en hona, blev infångad den 5 maj -10 och finns nu i stödhem i Asmundtorp.
Stödhemmet skriver:
"Hon har ätit och gått på lådan. Ligger i fönsterkarmen, istället för att gömma sig under vasken. Fräser bara åt mig om jag kommer 0,5 meter ifrån henne. Är annars helt lugn."

Uppdatering 18/5 -10
Kis blev idag kastrerad samt id-märkt.

Uppdatering augusti 2010
Kis togs in till samma stödhem som bröderna Max och Mio och de har verkligen återfunnit varandra.
Stödhemmet skriver:
"Under sommaren släppte vi ihop henne med Max och Mio, så de delar gästrum med badrum på nätterna. På dagarna är Max och Mio utsläppta i huset och framförallt mest ute och jagar allt som rör sig. Kis är väldigt sällskapssjuk och sitter och kallar på sina kompisar när hon tycker de varit borta för länge. Man får inte klappa henne men hon kommer ganska nära, men utom räckhåll liksom. Hon gömmer sig aldrig utan verkar trygg. Max och Mio är ju väldigt snälla mot henne. Hon har börjat leka med bollar och möss på egen hand. Men vill inte leka med saker som jag håller. Max och Mio är goda, väldigt keliga förebilder och hon verkar vilja vara med och mysa och försöker stryka sig mot dem eller mot möbler...
Kis vill följa med Max och Mio, men ja vi får se här framåt om vi vågar... Max och Mio kommer inte acceptera att vara innekatter, speciellt inte Max. Det blir ett himla liv på dem om de inte blir utsläppta. Sedan står de fortfarande varandra väldigt nära och jag vill inte dela på dem utan de får stanna här tills någon tar båda, eller ja helst alla tre tillsammans, men det blir väl omöjligt. Undrar om de känner igen varandra efter åtta månader, eftersom de accepterade varandra så snabbt?"

Uppdatering 26/10 -10
Stödhemmet skriver:
"Kis har nu nästan bosatt sig i vår soffa. På dagen får hon vara i hela huset och det går bra. På natten får Max, Mio och Kis sova i gästrummet för att mina egna två katter ska kunna koppla av lite. Hon är väldigt sällskaplig och nyfiken, men jag får fortfarande inte klappa henne. Hon kan komma fram och nosa på mig om jag inte tittar på henne och har hoppat upp och lagt sig i samma soffa som jag, fast en bit ifrån. Hon följer gärna efter mig i huset och kollar vad jag gör. Barnens ljudvolym och springande har hon vant sig vid och springer bara iväg om de kommer för nära. Hon vill helst ha sällskap av Max och Mio hela tiden, men de vill ju vara ute på dagarna för det mesta. Hon vill gärna följa med dem ut, men det vågar vi inte.

Mysfröken
Mysfröken

Hon leker och roar sig själv på dagarna med möss, skumgummibollar och gummiband. Dock inte tillräckligt för hon börjar bli lite rund om magen... Det allra bästa för henne är att få vara i samma hem som Max och Mio, eftersom de står varandra nära."

Vackra tösen Kis
Vackra tösen Kis

Är såå mysigt och skönt att få vara inomhus och i sängen ;)
Är såå mysigt och skönt att få vara inomhus och i sängen ;)

Uppdatering 22/3 -11
Vackra tösen Kis har fastnat på ny fin bild.

Har du plats i ditt hjärta och hem för en sötnos som mig?
Har du plats i ditt hjärta och hem för en ljuvlig sötnos som mig?

Uppdatering 25/12 -11
Kis är nu försäkrad.

Är du/ni intresserade av söta tösen Kis?
Hör av er till .

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

1151-09