SADIE SÖKER HEM!

Kontaktperson: .

Om Sadie:
KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradJa
FöddOkänt
BesöksortLund
Är du intresserad av att bli Veterinärvårdsfadder?
Om Tengil (Försvunnen):
KastreradNej
Id-märktNej
VaccineradNej
FöddJuli 2012
BesöksortLund
Är du intresserad av att bli Veterinärvårdsfadder?

Sadie söker hem!

Uppdatering 26/12 -15
Vackra Sadie söker fortfarande ett eget hem. Ny bild på Sadie!


Kan du öppna ditt hem för Sadie?

Uppdatering 26/12 -13
Sadie är en mycket vacker katt som känns trygg och harmonisk i sig själv. Sadie älskar att ligga på höga höjder och spana på familjens stök eller på soffan där hon mjölktrampar och spinner högt. Leka med myntamöss gillar hon också. Då hon en gång levt i svält är hennes största intresse mat, speciellt kött i alla dess former.

Sadie är fortfarande lite reserverad mot oss människor men ibland kan man stjäla en klapp på den mjukaste päls. Får Sadie tid på sig blir hon en härlig familjemedlem. Hon vill ha en kattkompis eftersom hon fortfarande har mycket att lära av dem och behöver en liksasinnad att ty sig till.


Sadie har blivit en tryggare kise

Uppdatering 8/12 -12
Vackra Sadie är nu kastrerad, ID-märkt och vaccinerad. Tengil har tyvärr försvunnit på Linero i Lund. Ny bild på vackra Sadie.


Vackra Sadie

Sadie hittades högdräktig i en hamn utanför Landskrona. Sadie fick komma till ett jourhem i Lund för att slippa föda sina ungar i den olämliga miljön i hamnen.


Stolta mamma Sadie


Sadie håller koll på småttingarna

Tengil heter kisen som har mest svart i pälsen. Han är hela tiden först med allt. Först med att klättra ur sovlådan, först med att smaka mat, först med att gå fram mot oss, först med att äta en fluga. Vi undrar om han inte var först ut ur mammas mage också. Han är modigast och verkar vilja ta över hela världen! En tuff kille som är mest trygg med oss också.


Lillkillen Tengil (försvunnen)


Tengil poserar (försvunnen)

Du som kan ge Sadie ett hem, hör snarast av dig till

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

328-12