PRESENTER

Du som fyller år, har namnsdag, eller firar din examen kanske föredrar att de som uppvaktar dig ska skänka en penninggåva till Kattkommando Syd?

Eller om du får lite pengar i julklapp, när du fyller år eller vid andra högtidsdagar kanske vill att de katter vi tagit hand om ska få del av pengarna? Du som ska ge bort en gåva till någon och vet att vederbörande är kattvän kan också samtidigt stödja Kattkommando Syd.

Vill du fira någon lite extra?
Gör så här: Mejla text och bifoga eventuell ¹) bild, inte större än 200 x 150 pixlar, minst en vecka i förväg till . Skriv vem det är som skänkt gåvan, vem den är tillägnad och gärna vilken typ av gåva det gäller så publicerar vi det här på sidan. Före eller direkt efter ditt mejl till , så sätter du in din gåva på Kattkommando Syds pg 138 39 84-0. Märk din inbetalning med "Present" ditt namn samt vem som gåvan är tillägnad.

¹) Om du vill ha en liten bild till din present men inte har någon bild själv så kan du välja på denna sida bland några bilder. Glöm då inte att skriva numret på bilden du valt i ditt mejl till !
OBS! Om bilden du skickar med är på den person som du vill fira så MÅSTE personen ifråga godkänna att bilden visas på denna sida!

De pengar som kommer in används till de kostnader vi har för alla de katter vi räddar livet på. Veterinärkostnader är den absolut största posten, så varje gåva är välkommen för att vi ska klara att betala alla fakturor.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Birgitta C på telefonnr: 070-412 90 68 (lämna meddelande på svararen). Eller mejla .

Ballonger INKOMNA PRESENTER
Ballonger

2014    
Dec
Grattis Carina!
Från Wiveca i Bryssel
300 kr

Gåva som en julklapp till mor, Inga Lisa
Från Eva och Hans
300 kr

Nette 60 år
Från familjen Fehrm
500 kr
Sep
Viveka Hallberg 60 år
Sixten i Göteborg
100  kr
Aug
Till Moniqa Simebjär
Fjälkinge Pastorat i Fjälkinge
2 000  kr

I stället för present till
Eva Ullerud 60 år den 15/10
Ingrid i Helsingborg
250  kr
Juli
Present Elin önskar Lotta, Camilla, Monica o Caroline med familjer
Caroline i Färjestaden
1 000  kr
Apr
Present från Emelie Bäckström till Annie Bäckström
Bernt i Kalmar
300  kr

« Tillbaka

Presenter inkomna under 2013 »
Presenter inkomna under 2012 »
Presenter inkomna under 2011 »
Presenter inkomna under 2010 »
Presenter inkomna före 2010 »