PRESENTER

Du som fyller år, har namnsdag, eller firar din examen kanske föredrar att de som uppvaktar dig ska skänka en penninggåva till Kattkommando Syd?

Eller om du får lite pengar i julklapp, när du fyller år eller vid andra högtidsdagar kanske vill att de katter vi tagit hand om ska få del av pengarna? Du som ska ge bort en gåva till någon och vet att vederbörande är kattvän kan också samtidigt stödja Kattkommando Syd.

Vill du fira någon lite extra?
Gör så här: Mejla text och bifoga eventuell ¹) bild, inte större än 200 x 150 pixlar, minst en vecka i förväg till . Skriv vem det är som skänkt gåvan, vem den är tillägnad och gärna vilken typ av gåva det gäller så publicerar vi det här på sidan. Före eller direkt efter ditt mejl till , så sätter du in din gåva på Kattkommando Syds pg 138 39 84-0. Märk din inbetalning med "Present" ditt namn samt vem som gåvan är tillägnad.

¹) Om du vill ha en liten bild till din present men inte har någon bild själv så kan du välja på denna sida bland några bilder. Glöm då inte att skriva numret på bilden du valt i ditt mejl till !
OBS! Om bilden du skickar med är på den person som du vill fira så MÅSTE personen ifråga godkänna att bilden visas på denna sida!

Nu finns även möjlighet att köpa KKS vackra handgjorda kort!
Läs mer här!

De pengar som kommer in används till de kostnader vi har för alla de katter vi räddar livet på. Veterinärkostnader är den absolut största posten, så varje gåva är välkommen för att vi ska klara att betala alla fakturor.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Birgitta C på telefonnr: 070-412 90 68 (lämna meddelande på svararen). Eller mejla .

Ballonger INKOMNA PRESENTER
2012
Ballonger

Okt
Present från Emmy Thorfalk till mamma. Används där de behövs som mest.
Från Kent, Kristianstad
50 kr
Katt
Sep
Från Emmy Thorfalk. Som present till moster som fyller år. Till katter. .
Från Kent, Kristianstad
25 kr
Sep
Grattis mormor och farmor önskar Emmy Thorfalk .
Från Kent, Kristianstad
50 kr
Juli
Med anledning av Samuel och Lottas fest den 7 juli 2012.
Från Lars & Marianne
200 kr
Maj
Morsdagsgåva. Pengarna används där de bäst behövs.
Carina, Munka-Ljungby
200 kr
Katt
Maj
KisseKatt-present från Helena o Mysak
Helena, Bräkne-Hoby.
200 kr
Katt
Maj
Till Kiki Lindells 50-årsdag samt disputation.
Kiki har ett stort hjärta för katter.
Från familjen Wolmer samt katten Chess.
200 kr
Chess

« Tillbaka

Presenter inkomna under 2011 »
Presenter inkomna under 2010 »
Presenter inkomna före 2010 »