Gåvor skänkta via Kattkommando Syds Insamlingsbössor

Vi tar tacksamt emot pengar för kostnader såsom veterinärbesök, kastrering, foder, mm. Använd vårt plusgiro: 138 39 84-0, eller lägg ett bidrag i våra insamlingsbössor som är utplacerade i några butiker, LÄS MER HÄR vilka butiker det gäller, som töms av aktiva på plats.
Som väl är hjälper många till med att samla pengar i våra insamlingsbössor. Vi har fått hjälp med utplacering på olika orter, vilket ökar inkomsterna. Och en del skramlar med bössorna på marknader eller har bössan på försäljningsbordet.

Den som är förmedlare hos KKS redovisar sin egen bokföring en gång om året för att den ska införlivas i det stora bokslutet. Bösspengarna redovisas alltså på litet olika sätt och vid olika tillfällen. Därför har vi ingen möjlighet att löpande redovisa bössinkomster här, utan det blir bara en del bösstömningar som kommer med. Men det kan vara intressant att se hur mycket pengar det kan finnas i en bössa och du kanske lagt en peng i just den bössa som redovisas här.
Övriga bössor redovisas under resp katthem eller under förmedlarens sida.


STORT TACK TILL MEDARBETARE I ÖSTRA BLEKINGE FÖR ATT DE SKRAMLAT MED BÖSSAN EXTRA FLITIGT.
VARMT TACK TILL ALLA ER SOM LAGT PENGAR I BÖSSORNA.


KKS Karlskrona har fått ett mycket stort extra tillskott i kassan sedan Marianne regelbundet började gå ut på stan för att samla in pengar i en bössa.
Sedan augusti 2011 när hon fick bössan, har det blivit stora summor.
Kolla på tidigare år genom att följa länkarna nederst. En helt fantastisk prestation! Hon är ute flera dagar i veckan och har även samlat på några marknader. Vi tackar också alla som lagt pengar i bössan och hjälper katterna KKS ansvarar för.

Ytterligare en medarbetare har varit flitig med bössan sedan julen 2011 då KKS började sälja almanackor utanför ICA Maxi på Amiralen i Lyckeby. ICA Maxi sponsrar almanackan. Med bössan i hand har Inger fått in stora summor.Kolla på tidigare år genom att följa länkarna nederst. En helt fantastisk prestation!
Tack var och en som stödjer oss på detta sätt!

Ett STORT tack till var och en som gett pengar i Mariannes och Ingers bössor och bidragit till ett sådant fantastiskt resultat! Dessa pengar betyder oerhört mycket för KKS.
De har använts till veterinärvård, kastrationer, foder/sand och medicin/avmaskningsmedel.

Tidigare var det ungefär 50 000 kr om året vi fick in via bössorna.
Så det är inga småsummor!
Detta rekord slogs 2012 tack vare Marianne och Ingers insatser!

Fortsätt att skänka i en bössa "nära dig".
Här finns våra insamlingsbössor »
  Februari   
  2019-03-18
Bössa hos Landtmannaaffären Ronneby
Genom Inger T.O.
680 kr 
  2019-03-13
Bössa hos ICA Nära Sturköhallen Karlskrona
Genom Janni
441 kr 
  Februari   
  2019-02-18
Bössa hos ICA Nära Sturköhallen Karlskrona
Genom Birgitta C
1 363 kr 
  2019-02-08
Bössa hos CityVeterinären Malmö
Genom Mariana i Tollarp
550 kr 

« Tillbaka
Erhållna bössgåvor tidigare år »