EFTERLYSNING AV FÖRSVUNNA KATTER

På denna sida har du möjlighet att annonsera efter din bortsprungna katt. Gör det genom att fylla i detta formulär eller sända ett mail till forsvunnen@kks.nu med följande information:

»
Ditt namn
»
Ditt telefonnummer och / eller din emailadress
»
Din hemort
»
En kort beskrivande text om katten, ex. var och när den försvann, kännetecken, ålder och namn, om den är ID-märkt, kastrerad m.m.
»
Eventuella bilder som du vill lägga till i annonsen. (Vi förbehåller oss rätten att välja bilder och ibland ändra storlek på dem.)

VIKTIGT! Bilder ska bifogas direkt i mailet (dvs. inte i ett Word-dokument). Kontrollera att bilderna inte är flera MB stora, sådana mail fyller inkorgen ganska snabbt!

Skriv gärna "Försvunnen katt" eller något annat beskrivande som mailets ärende (subject).

Vi kommer sedan att lägga ut annonsen så snart vi kan. Vanligen tar det 3-4 dagar men kan dröja upp till en vecka.

Annonsen kommer att ligga ute max ett år. Därefter får man skicka ett nytt mail till forsvunnen@kks.nu om man vill förnya annonsen.

Vi är också tacksamma om du meddelar oss när katten kommit tillrätta, så att vi kan erbjuda mer utrymme för övriga annonser.

Lyckliga återkomster
Vi lägger även ut rapporter om katter som lyckligen återkommit efter att ha varit utannonserade på denna sida. Läs mer »

Sök på andra websidor
Mer info och andra organisationer, hur du eftersöker bortsprungen katt eller upphittad katt:
- Sök en katt!
- Hittat en katt!Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober November December

JANUARI MÅNADS FÖRSVUNNA KATTER
2017

Införd
170120
Kontakta
Josefin
Tfn
0764-169051
Ort Gualöv
Svart hane, Gualöv
Ungkatten Ozzy försvann hemifrån 15/1-17, Stiftelsevägen i Gualöv. Han är den mest tillgivna av mina fyra katter och mest hemkär, detta är mycket ovanligt för just honom då han mycket sällan är ute och oftast vill in efter fem minuter igen. Ozzy blir 1 år i April, är semilånghårig, svart, okastrerad och hade ett blått halsband på sig vid försvinnandet. Vi är så ledsna här hemma, Snälla hjälp! Hittelön utlovas.Införd
170114
Kontakta
Sanna/KKS
Mail
forsvunnen@kks.nu
Ort Sölvesborg
Gråtigrerad med vitt, hane, Sölvesborg
Vår hankatt Abbe lämnade hemmet 22/10-16 (Östra mjällbyvägen ) Mjällby/Sölvesborg och kom aldrig hem igen. En kastrerad hane på två år. Blandras med norsk skogskatt i sig. Semilånghårig, vita tassar, vit på mage, bröst och haka. Tjock, yvig svans. Ej ID- märkt.

Vid kontakt, ange "170114, Gråtigrerad Sölvesborg"

Till början
Upp