EFTERLYSNING AV FÖRSVUNNA KATTER

På denna sida har du möjlighet att annonsera efter din bortsprungna katt. Gör det genom att fylla i detta formulär eller sända ett mail till forsvunnen@kks.nu med följande information:

»
Ditt namn
»
Ditt telefonnummer och / eller din emailadress
»
Din hemort
»
En kort beskrivande text om katten, ex. var och när den försvann, kännetecken, ålder och namn, om den är ID-märkt, kastrerad m.m.
»
Eventuella bilder som du vill lägga till i annonsen. (Vi förbehåller oss rätten att välja bilder och ibland ändra storlek på dem.)

VIKTIGT! Bilder ska bifogas direkt i mailet (dvs. inte i ett Word-dokument). Kontrollera att bilderna inte är flera MB stora, sådana mail fyller inkorgen ganska snabbt!

Skriv gärna "Försvunnen katt" eller något annat beskrivande som mailets ärende (subject).

Vi kommer sedan att lägga ut annonsen så snart vi kan. Vanligen tar det 3-4 dagar men kan dröja upp till en vecka.

Annonsen kommer att ligga ute max ett år. Därefter får man skicka ett nytt mail till forsvunnen@kks.nu om man vill förnya annonsen.

Vi är också tacksamma om du meddelar oss när katten kommit tillrätta, så att vi kan erbjuda mer utrymme för övriga annonser.

Lyckliga återkomster
Vi lägger även ut rapporter om katter som lyckligen återkommit efter att ha varit utannonserade på denna sida. Läs mer »

Sök på andra websidor
Mer info och andra organisationer, hur du eftersöker bortsprungen katt eller upphittad katt:
- Sök en katt!
- Hittat en katt!Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober November December

FEBRUARI MÅNADS FÖRSVUNNA KATTER
2017

Införd
170226
Kontakta
Joyce
Tfn
0761-995813
Ort Malmbäck
Långhårig hona, Malmbäck
Thindra försvann från Malmbäck, Småland 17/2-17. Honkatt på 8 år, blandning mellan norsk skogskatt och bondkatt. Väldigt liten till storleken. Varit innekatt men nu varit utekatt sedan ett halvår tillbaka, ganska rädd av sig. Hon är steriliserad, hon har aldrig tidigare vandrat iväg längre än trädgårdens gräns. Vi har letat överallt, satt upp lappar på Ica, frågat grannar med mera.Införd
170216
Kontakta
Felicia
Tfn
0707-821102
Ort Rydebäck
Gråtabby hane, Rydebäck
Findus försvann 9/2-17 från Brännögatan i Rydebäck. Han är gråfärgad, lätt spräcklig och något ljusare på magen med mörkare fläckar. En 10-årig kastrerad hankatt som tyvärr inte hade något halsband då han tagit av sig det nyligen. Han är väldigt sällskaplig och orädd. Hittelön utlovas!
Införd
170216
Kontakta
Maria
Mail
maria_vanya@hotmail.it
Ort Lund
Svart/vit hane, Lund
Lusen rymde från köksfönstret 13/2-17. Han är innekatt. Svart med 4 vita tassar, vitt bringa och vit jämn mustasch. IDMÄRKNING: 6a963. Han är kastrerad. Otroligt social. Jamar mycket ljust, pratsam vanligen.Till början
Upp