Här kan din RÄDDADE KATT lämna ett tassavtryck!

På denna sida kan du läsa om hur det går för de före detta KKS-katterna och andra räddade katter i sina permanenta hem.
Införd
130810
Ägare
Matte Ylva
Finns i
Handen

Blomsterälskande buskompisarna Tippex och Findus hälsar


jag gillar blommor

Hej,
Jag heter Tippex bara för att min svanstipp är vit. Jag är född i Skåne men bor nu i mitt eget föralltid hem i Handen tillsammans med Tigger, Herkules och Findus. Findus är också från KKS.
2011 blev jag årets familjekatt och vann en massa smarrig mat. Den delar jag med mig av till alla kompisar som inte har några egna hem och till mina vänner som jag fått genom FK.


Tippex i favvostolen

Vi har en jättestor balkong där jag älskar att vara. Bästa platsen är i mattes däckstol.
Nosisar från en nöjd och glad Tippex


jag gillar också blommor säger Findus

Hej,
Findus Morrisson heter jag, fast förut hette jag Knut. Jag är född på en campingplats där jag blev infångad tillsammans med min syster och mamma. Nu bor jag i ett eget hem tillsammans med Tippex, Herkules och Tigger. Både Tippex och jag kommer från KKS. Första dagarna låg jag under soffan och morrade jättefarligt om nån av de andra jamarna försökte morsa på mig. Det är därför jag fick heta Morrisson i efternamn hihi. Men nu är vi bästa vänner och busar och står i så matte blir alldeles svettig.Varför hon nu blir svettig fattar jag inte...hon sitter ju bara stilla och tittar på.. Jag är en väldigt busig och uppfinningsrik jamare som hittar på massor av hyss. Men även en väldigt kelig kille som gärna sover hos matte i sängen.


Snart fyller jag 1 år, det ska bli spännande. Undrar om jag får några födelsedagspresenter då? Önskar mig massor av blötmat och razzelmöss.
Tassekram från Findus
Införd
130805
Ägare
Matte Susanne

Hälsningar ifrån Oden och Susanne


Matte berättar:
Två månader har jag haft Oden i mitt liv, jag skulle bara vara stödhem men nu får han dras med mig för jag kan inte tänka mig att släppa honom. Hans lilla personlighet fyller mitt liv på ett sätt jag aldrig kunnat förutse. Han gör hemmet mysigt och att gosa med honom gör mig så varm i hjärtat och att se honom utvecklas, leka och busa är enorma framsteg han gör som får mig att känna att han trivs och jag ser fram emot att han bor in sig ännu mer och blir ännu tryggare och ännu mer självsäker så att hela hans rätta personlighet till slut kommer fram.


Oden, jag vet inte allt läskigt du varit med om och hur jobbigt du haft det mer än vad jag kan ana av dina ärr på kroppen men jag lovar dig lilla hjärtat du har kommit till ditt för-alltid-hem och du kommer att vara älskad och ompysslad i resten av ditt liv det lovar jag dig.


Din
Susanne
Införd
130620
Ägare
Matte Sandra och Husse

Hälsningar ifrån Ezter

Hej!
Här kommer en liten hälsning från mig!
Jag heter Ezter och hittades utomhus i kylan i Landskrona i september 2011.

Jag fick ett jourhem ända borta i Örebro. Och efter bara nån vecka fick jag flytta till ett permanent hem!


Det var inte jag...


...som rev ner överkastet !

Här trivs jag jättebra och har det supermysigt. Och jag är väldigt lekfull så matte och husse brukar få ta del utav mina tokigheter väldigt ofta :)

Tass
Ezter
Införd
130506
Ägare
Matte Ewa

Hej alla kattkompisar!
Sixten heter jag.


Far och son

Tänkte berätta lite om min nya lägenhet. Tack Birgitta C för att du tipsade mig om den. Här bodde redan "pappa" Obelix som oxå flyttat från KKS och hit. Han är jättesnäll. Obbi hade en annan kompis som flyttade till andra sidan regnbågsbron och Obbilixen vill inte bo ensam. Nu är han glad igen. Jag tror han tycker om mig. Kan busa och bråka med honom hur mycket jag vill, sen somnar jag sött i hans famn.


Matdax!

För att vi ska slippa städa och fixa mat själva, så har vi servicepersonal. Sådana där människor, de får bo här med oss. Vi har även en alldeles egen balkong med fin utsikt från 6:e våningen. Tur att de har nätat in den annars kan jag nog ramla ner. Hu, va läskigt! Ett eget kylskåp med massa go mat, fast människan säger att det är hennes. Men ok då, bara jag får smaka så.

När Obbi flyttade hit hade han en egen hund som han kunde busa och gosa med. När hon flyttade till andra sidan regnbågsbron blev han förtvivlad, men människorna har andra hundar som kommer ibland och hälsar på och de är inte så farliga som jag trodde första gången jag såg dem. Haha! Obbi är min egen livvakt. Han spände muskler och ögon i dem så de vågade inte nosa på mig.


pömsig Sixten

Nu har jag bott i min nya bostad 1 månad och jag tänker aldrig mera flytta.
Visst ja, jag hette Polarn förut, men jag tyckte Sixten passade mig bättre.
Nu måste jag sova och drömma om en bättre värld där alla katter har ett eget hem Natti ZZZZzzzzzzzzzzzz


STÖDHEM!
Kattkommando Syd, KKS, får dagligen in nya ärenden. Vi gör allt vad vi kan för att hitta lösningar och många katter placeras varje år. I den mån det finns stödhemsplatser tillgängliga, får akuta katter plats i stödhem. Samma sak om det finns en lucka på något av våra katthem. Men vi har alltid brist på platser, varför vi välkomnar nya stödhem!

Om du ställer upp och öppnar ditt hem för en eller flera katter, betyder det ofta skillnaden mellan liv och död för katten. Tveka inte utan gör omgående en stödhemsanmälan som du hittar här!

KATTMAT!
KKS behöver verkligen "matpengar" till våra c:a 500 hungriga hemlösa små vänner då det under en längre tid varit väldigt svårt att få sponsrad mat från kattmatstillverkare och andra. Om du vill skänka din gåva till KKS insamling för kattmat o/e kattsand, sätt in din gåva på KKS Plusgiro 138 39 84-0 och märk din gåva med "Foderbidrag"!
Inkomna gåvor redovisas på vår insamlingssida


Sida 1 Sida 2 Sida 3 Sida 4

Upp