Peter Rylander


Peter Rylander är tidigare programledare för Tv-succén Amigo på Svt och han har erbjudit oss ett samarbete som skulle kunna generera en god och välbehövlig ekonomi för KKS.
Han underhåller på både mindre samt större events / arrangemang i Sverige + att han föreläser på skolor om Respekt, God Attityd och Empati.
Om någon av KKS medlemmar anlitar honom, så skänker han ytterligare 3000:- till KKS vid varje tillfälle som han anlitas.
Ni kan få mer info om hur han arbetar här: www.peterrylander.se och www.respektgympa.se.

Peter har många bra referenser.
Gå in och läs mer om honom på hans hemsidor och glöm inte att boka in honom så bidrar just du med 3000kr/ bokning till våra hemlösa katter i nöd <3

Peter har egna katter och ett stort hjärta för djur, och har precis skänkt 3000:- till vår nya kattbod :)
/ My KKS Helsingborg

Här berättar Peter Rylander om sitt föredrag:
I mitt föredrag RESPEKTGYMPA, pratar jag med barnen/ungdomarna om hur oerhört viktigt det är att man respekterar varandra! Förklarar vad empati betyder, vad respekt verkligen innebär och vikten av att våga säga NEJ till grupptryck. Och ger dem en klarare syn på vad sann vänskap handlar om...

Jag bjuder in till frågor, tankar och funderingar kring detta ämne som är så väldigt, väldigt viktigt för oss alla.

I dessa tider är det heller inte ovanligt att barn/ungdomar sitter vid sina datorer i timmar... Många använder datorn som ett redskap för att kunna förbättra sina studier, men...Tyvärr finns det också dom som använder sig av internet på ett negativt sätt. På ett rakt och tydligt sätt förmedlar jag mina tankar och känslor om detta! En bra föreläsning ska ha ett viktigt innehåll och tydliga budskap, men bör även innehålla glädje, humor och värme. Lita på att allt det finns med i RespektGympa!
Peter Rylander

« Tillbaka