KIARA & SIMBA Nya 3/6-17

Ansvariga förmedlare är Birgitta A, Birgitta C & Ingalill R.
Vill du/ni lämna en stödhems- eller intresseanmälan? Fyll i detta formulär så kontaktar vi er.

Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
eller
Är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?
Om Kiara:
KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradJa
SpecifiktHundvan
Föddca 2011
KönHona
BesöksortHöganäs
Om Simba:
KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradJa
SpecifiktHundvan
Född2015
KönHanne
BesöksortHöganäs

Simba & Kiara
Tjusige Simba & vackra Kiara
Provflytt

Simba & Kiara söker nytt gott hem
Bakgrund:
Anmälaren skrev den 28 maj 2017:
Katter, hona & hanne, övergivna av flera tidigare grannar, som i sin tur givit dem mat för att andra har flyttat igen och nu ska jag flytta och kan inte bara lämna dem som tidigare gjort. Katterna har idag endast en liten låda att sova i, i övrigt har jag bara givit dem mat när de tigger. Jag har själv redan fyra katter och har inte plats för två till.
Hannen Simba är en ganska ung okastrerad hankatt, troligen dumpad för två somrar sen, trevlig beige färg och mycket kelen och snackig.
Honan Kiara är lite äldre typ sex år kanske, blev kastrerad via Höörs Hemlösa katter i grannens regi (den granne som sedan flyttade ifrån dem).

Simba & Kiara
Sovande pälsbollar
Provflytt

Anmälaren skrev den 13 juni 2017:
Jag har hund och de bryr sig inte om honom och han bryr sig inte om dem, men hur det är med en framfusig hund vet jag inte. Simba är kelen stryker sig och hoppar upp, Kiara söker inte ännu kontakt på samma vis men låter sig klappas lite och står ut med kort hantering som att ge piller eller ta fästingar.
De har sovit under verandan och i boet jag har. De flyr inte andra människor men Kiara hukar sig lite och går undan. Simba är lika kelen med alla och han vill gärna gå in, orädd för de andra katterna.
Grannarna har haft Kiara i flera år och Simba kom för två år sedan, antagligen dumpad? Jag har bott här i tre år.
Simba gillar barn också, helt orädd medans Kiara går undan.
Jag fick tyvärr inte fler bilder nu då Kiara tröttnade och Simba bara går fram och kelar.

Simba
Tjusige Simba
Provflytt

Kiara
Vackra Kiara
Provflytt

Uppdatering 6 augusti 2017
Bägge katterna är nu kastrerad och dubbelvaccinerade och öronmärkta.
De är hundvana då nuvarande matare har hund.

Akut uppdatering 9 september 2017
Simba och Kiara bor på anmälarens altan och nu börjar kylan närma sig.
Simba är mycket kelig och stryker sig mot benen mot alla som kommer i närheten. Han kan inte få nog av gos och kontakt och vill gärna vara i famnen och umgås med människor hela tiden.
Kiara kan klappas och hanteras för fästingborttagning, avmaskning mm men är lite försiktig och behöver vänja sig vid daglig fysisk nära kontakt.

Kiara och Simba har levt utomhus som hemlösa katter under de senaste två åren. Simba visar verkligen att han längtar till familjegemenskap och värme. De har matats regelbundet av en kvinna som ej har kunnat ta in dem då hon har flera egna katter som inte gillar dem. Simba och Kiara kommer dock bra överens med andra katter och hundar. Deras matarmatte och hennes hund träffar dem dagligen utomhus utanför radhusdörren.

Båda katterna är mycket förtjusta i varandra och Kiara sover gärna på Simba. De ska därför flytta till ett gemensamt hem.
Kattkommando Syd söker ett hem hos kattälskare som är beredda att med kärlek och tålamod vinna Kiaras hjärta alltmedan Simba dagligen kommer att visa henne och sin familj hur gott han tycker att livet är i soffvärmen och knät.
Simba tycker om alla människor och trivs fint med små barn, men då Kiara är rädd för barn söker vi en lugn familj utan barn. Om det finns snälla och lugna hundar, som inte skäller på katter eller jagar dem, så går det fint.

Uppdatering 23 september 2017
Kiara & Simba har flyttat till stödhem, om allt går bra så kommer de att stanna permanent.

Ansvariga förmedlare är Birgitta A, Birgitta C & Ingalill R.
Vill du/ni lämna en stödhems- eller intresseanmälan? Fyll i detta formulär så kontaktar vi er.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

226-17