FRIDA

Kontaktperson: Lisbeth

Om Frida:
KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradNej

Föddjuni-13
BesöksortGöteborg
Är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Uppdatering 12/11-16:
Frida har flyttat till nytt stödhem i Göteborg. F.d stödhemmet ska studera utomlands, därför var Frida tvungen att flytta. Frida har sällskap i nya stödhemmet av tre andra katter. Uppdatering 27/3-16:
Tyvärr blev Fridas kattkompis Mozart akut sjuk och hans liv gick ej att rädda. Nu är Frida ensam katt kvar men stödmatte är hemma mycket och Frida gör stora framsteg hela tiden! :-)

Så här berättar stödmatte om Frida:
"Söta Frida med sin vackra, glänsande päls är en mycket nyfiken och alert flicka som älskar att busa med sina leksaker, särskilt bollar och små möss är roliga. Hon är en smart katt som lyckats klura ut hur man öppnar stängda dörrar!
Hon äter både torr- och våtfoder. Kattgodis är mycket omtyckt och när hon äter godis ur handen kan man klappa henne under hakan. Hon är dock fortfarande försiktig då det gäller direkt kontakt med människor men trots det så kommer hon och möter mig vid dörren när jag kommer hem. :-)
Favoritplatsen är soffan under en filt som hänger över ryggstödet. Annars gillar hon att sitta högst uppe på klätterställningen och spana ut genom fönstret. Önskar att Frida ska hitta ett kärleksfullt, tålmodigt hem som kan leka med henne och ge den trygghet hon behöver."

Här kommer lite nya bilder på lilla busan:

Frida

Frida

Frida


Uppdatering 2/1-16:
Frida har gjort framsteg i stödhemmet och vågar vara framme. Hon tycker om att leka med bollar och leksaksmöss, samt busa med kattkompisen Mozart. Uppdatering 20/11-15:
Frida har flyttat till ett nytt stödhem i Eslöv då förra stödhemmet flyttade. Söker fortfarande efter ett permanent hem och en alldeles egen familj! Uppdatering 3/8-15:
Här kommer en ny bild på Frida. Hon har gjort stora framsteg nu!
Är framme hela tiden och busar med de andra katterna. Behöver fortfarande lite tid för att bli en trygg katt men hon är på god väg! :-)

Hon vill gärna ha en egen familj, finns du därute som vill öppna ditt hjärta och hem för fina Frida?

Frida

Bakgrund:

Frida hittades på en innergård i centrala Karlskrona i december 2013 och trots efterlysning så har ingen hört av sig. Frida var mycket rädd från början men är nu mer hanterbar. Hon är van vid andra katter och vill gärna ha en kattkompis i det nya hemmet!

Frida
Frida ligger och myser

Är du intresserad eller har frågor om Frida?

Kontakta Inga-Lill eller Lisbeth

Omplaceringsavtalet!
Förmedlingsavgifter!

714-13

« Tillbaka