LILLA GRÅ Ny 28/5 -08

Kontaktperson: Lena

KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradJa
SpecifiktUtemöjligheter
FöddVåren -07
KönHona
BesöksortFinja
Försäkringsfadder:

2008-12-09
Jenny Axelsson i Malmö

Lilla Grå söker nytt hem
Bakgrund:
Lilla Grå flyttade till permanent hem som kattunge, men då hon föddes av en skygg hona och inte hade blivit hanterad tillräckligt så var hon skygg vid ankomsten till nya hemmet.

Tyvärr blev allt fel från början då det inte framgått hur pass skygg Lilla Grå var och matte blev mycket besviken men har ändå försökt få henne till att bli en social och framåt kisse som gillar kel. Lilla Grå
Men till slut gav matte upp och satte en datum till när Lilla Grå skulle vara borta och då inga stödhem fanns lediga så fick Lilla Grå, som nödlösning, flytta till vårt katthem i Finja. Matte har i stället skaffat kattunge som motsvarar hennes bild av hur en katt ska vara.

Vi hoppas att det finns någon familj för Lilla Grå. Hon kommer överens med övriga katter på katthemmet men kommer inte för att få kel av människor.
Hon verkar inte vara så rädd och är inte aggressiv. Det var inga problem att hantera henne vid ankomsten, hon satt lugnt i knät när hon kunde gömma ansiktet, så vad som söks är en familj som är beredd att ge Lilla Grå den tid hon behöver.
Hon mår i övrigt bra och verkar inte skrämd och ser ut att ha tagit flytten bra.
Hemmet som söks bör ha andra katter.

Uppdatering 18/1 -09
Lilla Grå, vilken bor i Linus Katteria i Finja, har många kattkompisar och flyttar gärna tillsammans med någon av dem så att hon inte blir ensamkatt i nytt hem. Hon är reserverad mot främlingar men har blivit alltmer social av sig och behöver komma in i ett "riktigt" hem med djurälskande människor som vill ge henne en chans trots att hon inte är någon knäkatt.

Lilla Grå
Lilla Grå, hennes vackra teckning (färg) kallas för blåsköldpaddstigré
Tingad

Uppdatering 15/6 -09
Marita på katthemmet berättar:
Lilla Grå är fortfarande osäker med nya människor. Hon springer dock inte och gömmer sig direkt längre utan sitter kvar och studerar nykomlingarna.
Ibland får jag klappa henne men helt på hennes villkor. Jag ska helst fjäska med lite gott först ;)

Lilla Grå
Ljuvligt vackra skönheten Lilla Grå
Tingad

Lilla Grå bor nu på ett katthem men söker stödhem att flytta till. Till någon med färre katter som har gott om tid att muta henne med mer gott och få henne modig.

Uppdatering 20/4 -10
Marita på katthemmet berättar:
Lilla Grå blir som en kattunge när leksaksvippan plockas fram, hon älskar att busa med den. Hon sitter i rastgården och kallar på mig när hon ser att jag går omkring utanför och vill gärna vara i närheten men är fortfarande inte glad för att man tar på henne.

Hon kommer fram till vissa besökare och nosar på dem och helst ska de sträcka fram fingrarna så hon kan nosa på dem grundligt.

Lilla Grå
Har du plats i ditt hem och hjärta för en charmig tös som mig?
Tingad

Lilla Grå har börjat bli alltmer intresserad av omvärlden utanför. När det är öppet i förrummet går hon fram till ytterdörren och nosar länge och väl i springorna. Hon verkar få mer längtan att gå ut.
Hon kommer väl överens med de andra katterna.

Uppdatering 18/7 -13
Stödmatte Marita berättar:
Lilla Grå har gått ner i vikt nu när hon varit ute och sprungit fritt.

Igår ville hon med mig in i rastgården, det tog inte lång tid innan hon pep högt att hon ville ut igen :)
Lilla Grå älskar att springa fritt, mysa i lövhögar, rabatter mm. Hon ser mycket piggare ut nu. Pälsen glänser och hon ser frimodigare ut.

Lilla Grå
Lilla Grå
Har du plats i ditt hem och hjärta för en charmig tös som mig?
Tingad

Uppdatering 6 juni 2016
Lilla Grå är numer så modig så hon kelar med vem som helst :)
Hon är van vid att gå fritt ute och söker en familj som kan erbjuda henne kel samt fria utemöjligheter i kattvänlig miljö.

Lilla Grå
Jag är underbart tjusig eller hur? Purrr
Tingad

Uppdatering 13 juni 2017
Lilla Grå är tingad för flytt till en familj i Killeberg.

Vill du/ni veta mer om ljuvligt söta Lilla Grå?
Kontakta Lena via kontaktformuläret!

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

317-02 1381962-1-108