MISSEN Ny 9/10-13

Kontaktperson: Birgitta A

KastreradNej
Id-märktNej
VaccineradNej
Född2009/2010?
KönHanne
BesöksortRamdala
Karlskrona
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
eller
Är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Hemlöse Missen behöver snarast ett stöd/permanent hem!
Missen behöver komma in i ett hem innan vintern, hjälp honom så att han slipper frysa en vinter till.
Kastrering, vaccinering och id-märkning kan ordnas innan flytt.

Mataren berättar:
Jag vädjar nu om hjälp. Jag bor strax utanför Karlskrona i Trummenäs-Gängletorp. Det är så att jag har en hankatt som kommer och äter mat under min altan varje dag både morgon och kväll.
Jag kan inte klappa honom men han nosar på min hand.

Jag upptäckte honom för ca två år sedan då han åt bröd som jag slängde ut till fåglarna. Och han rev sönder mina soppåsar som jag ibland ställde på trappen.
Han var hungrig och jag tyckte synd om honom så jag började mata honom med torrfoder och burkmat. Han har överlevt två kalla vintrar, fråga mig inte hur. Antar att han kryper in i någon lada, för i vintras när det var som kallast så var han smått frostig på håren i ansiktet och kroppen.

Missen
Hemlöse grabben Missen

Mataren berättar:
Jag försökte locka in honom att bo i min vedbod där jag hade satt in kattlucka och en bädd med lite täcke att gosa in sig i men han vågade sig inte in dit.
Vedboden är inte isolerad så där blir ju också kallt, men jag tänkte att vedboden var bättre än inget.
Just nu är jag inte orolig för katten men jag måste ju tänka framåt att en vinter kommer... och jag vill inte se katten ute så en vinter till.
Det är synd om honom även om han själv inte vet att det finns bättre alternativ på boende.

För någon månad sedan hade katten även skadat sig ganska illa vid sitt öga, tror att någon katt rivit honom riktigt illa precis intill hans öga. Detta läkte sakta men säkert till slut.

Mataren berättar:
Jag kan tyvärr inte ta in honom i mitt hus då min sambo är allergisk och hans pappa är ännu värre allergisk (så att han inte kan gå in i vårt hus om vi har pälsdjur). Annars hade jag nog försökt fånga in honom in i mitt hus för länge sen.

Transport kan ordnas efter överenskommelse.

Kan du/ni ge honom ett stöd- eller permanent hem så hör snarast av er till Birgitta A, skriv gärna ditt telefonnummer i mejlet.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

524-13