KISSE-KISSE Ny 11/10-13

Kontaktperson: Birgitta A

KastreradNej
Id-märktNej
VaccineradNej
Född2011/2012?
KönHanne
BesöksortÖstra Sönnarslöv
Kristianstad
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
eller
Är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

Hemlöse Kisse-Kisse behöver snarast ett stöd/permanent hem!
Mataren skriver:
Kisse-Kisse, en kille som lääängtar så efter ett knä att sitta i och någon som kelar med honom.
Han kom en dag i tidiga maj, mager och utmärglad. Vi har aldrig sett ett djur få i sig en skål pasta med köttfärssås med den farten tidigare, till och med lökbitarna slank ner utan problem.

I början såg vi honom bara lite nu och då men vi såg till att han fick mat varje gång han dök upp, att jaga verkar vara någonting han inte vet något om alls. Numera kommer han 2 gånger per dag och den magra eländiga katten med tovig päls har blivit en mycket stilig prins.

Kisse-Kisse
Hemlöse grabben Kisse-Kisse

Mataren skriver:
Trots att Kisse-Kisse är fortfarande okastrerad är han inget hot för de övriga katterna i området, tvärtom...
Han har sin egen fanklubb som ofta följer honom i hasorna (grannkvarterets alla katter) och dom verkar vara bästa vänner. Skatorna har lärt sig att vänta precis bredvid honom (halvmeter), det kan ju bli en gobit över, inte ens de är rädda för denna jätte som är lika snäll som han är stor.

Vi kelar med honom varje gång han kommer och han hälsar oss varje gång med långa kattpratsharranger och buffningar med huvudet. Vi har klippt bort lite päls fläckvis under sommaren som tovat ihop sig med kåda/klet och han accepterar att vi pillar bort alla kardborrar och dyligt i pälsen.
Fläckarna har nu helt/nästan helt växt ut igen.

Kisse-Kisse
Snälla, hjälp mig purrar Kisse-Kisse

Mataren skriver:
Vi tror att han är ganska ung, mellan 1-2 år då både beteendet (brist på erfarenhet?) och vita vackra tänder tyder på detta. Detta är en katt som måste komma från något hem, han är alldeles för tam för något annat och vi oroar oss stort för hur det ska gå för honom i vinter, han liksom alla hemlösa katter förtjänar ett bättre öde...
Han behöver snabbt få komma inomhus och bli bortskämd och älskad, innan det blir för kallt då vi inte själva ens har ett uthus/bod för honom att undkomma vinterkylan i.

Transport kan ordnas efter överenskommelse.

Kan du/ni ge honom ett stöd- eller permanent hem så hör snarast av er till Birgitta A, skriv gärna ditt telefonnummer i mejlet.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

521-13