LONGHAIR, SOTIS OCH PRICKENNy 24/9-18

Kontaktperson: Birgitta

Kastrerad:  
Id-märkt:  
Vaccinerad.  
Född: 2018
Kön:  
Besöksort: Byxelkrok
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Eller är du intresserad av att bli veterinärvårdsfadder?

LONGHAIR, SOTIS OCH PRICKEN SÖKER HEM!

Uppdatering 3/10-18
Det är akut för katterna i Byxelkrok!

Longhair och flera andra katter har matats av en kvinna som nu har flyttat från Byxelkrok. Katterna är tillfälligt hos hennes mamma men behöver flytta vidare så snart som möjligt.

Longhair är en vacker långhårig hankatt som ännu inte är riktigt tam. Men han är van vid människor och efter att han fått komma till nytt hem, kommer han säkert sakta men säkert att lita på nya människor. Longhair är runt två år, alltså en ung herre!

De två söta kattungarna, svarta honan Sotis, och Pricken, svart med vita tecken, är nu runt 11-12 veckor (21 september) och därför redo att flytta inom kort. Mamma Moster som är ca två år söker stödhem eller nytt hem, och kan antingen flytta själv eller med ungarna. Men ungarna är redo för permanent hem och mamma Moster är inte så intresserad av dem längre.

Söte hanen Vittass är runt året. Han är född i Byxelkrok i en liten koloni med katter som har matats av en boende som nu har flyttat. Därför söker Vittass ett nytt hem. Vittass kastrerades, di-märktes och vaccinerades i början på september. Hans andra vaccination ska ges i början på oktober. Han är också avmaskad. Vittass har varit skygg från början, men blivit allt tamare när han fått komma inomhus. Han är i stort sett tam. Vittass är kelig men litet försiktig. Hans kompis Tuffing är välrdens goaste kelgirs och helt tam. De får gärna flytta tlllsammans.


Longhair


Mamma Moster


Pricken


Sotis


Vittass


Vittass


Tuffing till vänster


Kontakta birgitta@kks.nu om du vill ha mer information om katterna. Transport sker från Öland vid behov.

Transport kan säkert ordnas.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

446-18