FELIX

Kontaktperson: .

Om Felix
KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradNej
FöddAugusti 2010
BesöksortTrelleborg
Är du intresserad av att bli försäkringsfadder?
Om du kan avvara 61 kr i månaden så kan en KKS katt bli försäkrad.

Felix söker akut ett nytt gott hem!

Akut uppdatering 13 juni!
Stödhemmet som tog in Felix beslutade sig under våren att Felix fick stanna. Men nu har stödhem/ permanent hem ändrat sig igen. Matte och Felix fungerar inte tillsammans, av någon anledning blir Felix stressad i sin nuvarande miljö. För tillfället bor han ensam på ovanvåningen i huset. Han äter bra och han går på lådan utan problem. Felix är en snäll och tillgiven katt som behöver en familj som han kan ha tillit till. Felix vill gärna ha kattsällskap och/ eller hundsällskap. Visst finns du/ ni därute som Felix kan må gott hos?

Felix söker nytt hem!
Felix är en av växthuskatterna och bror till Sotis i Kalmar. Han är född ute och var lite blyg när han kom in i stödhem, men ska ha gjort stora framsteg på senare tid. Han hade egentligen fått eget hem men nya matte backade. Felix sitter nu gärna i knäet och har även börjat komma fram när okänt folk kommer på besök. Han är gråtigrerad. Stödhemmet som tog in Felix beslutade sig under våren att Felix fick stanna. Men nu har stödhem/ permanent hem ändrat sig igen. Matte och Felix fungerar inte tillsammans, av någon anledning blir Felix stressad i sin nuvarande miljö. För tillfället bor han ensam på ovanvåningen i huset. Han äter bra och han går på lådan utan problem. Felix är en snäll och tillgiven katt som behöver en familj som han kan ha tillit till. Felix vill gärna ha kattsällskap och/ eller hundsällskap. Visst finns du/ ni därute som Felix kan må gott hos? Felix söker nytt hem! Felix är en av växthuskatterna och bror till Sotis i Kalmar. Han är född ute och var lite blyg när han kom in i stödhem, men ska ha gjort stora framsteg på senare tid. Han hade egentligen fått eget hem men nya matte backade. Felix sitter nu gärna i knäet och har även börjat komma fram när okänt folk kommer på besök. Han är gråtigrerad.

Tjusige unggrabben Felix
Tjusige unggrabben Felix älskar att vara uppe i knäet ;) hans vackra teckning (färg) kallas för svart/bruntigré

Uppdatering 30/3 -11
Det är akut för Felix att få ett annat hem. Stödhemmet vill inte ha honom kvar. Felix känner sig vilsen och behöver ha trygghet. Han är en oerhört go liten kise

Felix och kompisen Hugo myser
Felix och kompisen Hugo myser

Mysgrabbarna Felix och Hugo
Mysgrabbarna Felix och Hugo


Kontakta snarast om du kan hjälpa charmören Felix.

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

1008-10