BALTAZAAR

Kontaktperson: .

Om Baltazaar:
KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradJa

Föddokänt
BesöksortBodafors
Veterinärvårdsfadder
Anna-Stina Duerden
Mullsjö
bas

Uppdatering 29/12 -13:
Nya bilder på Baltazaar!


Baltazaar längtar efter sitt för-alltid-hem


Baltazaar med kompisen Elvis som också söker hem


Baltazaar med bästisen Gabriella, vill gärna flytta ihopa.

Uppdatering 15/12 -12:
Baltazaar är upp i öronen kär i lilla Gabriella. Det är sällan de är ifrån varandra: leker tillsammans, sover tillsammans, går och äter samtidigt. De vill komma till samma hem så de slipper skiljas åt.

Både Baltazaar och Gabriella är tama nu. De är keliga, lekfulla, snälla och nyfikna. Våra besökare brukar berömma Gabriellas päls och hennes mjuka, snälla sätt att vara. Det är Birgitta A. som är kontaktperson för Gabriella.


Baltazaar vill gärna bo ihop med Gabriella i nya hemmet


Baltazaars kärlek Gabriella, visst är hon vacker?

Uppdatering 23/6 -12:
Baltazaar har nu en veterinärvårdsfadder.

Uppdatering 19/3 -12:
Baltazaar vill ha mer tid för kel i sitt nya hem. Jourmatte tycker det är synd att Baltazaar inte får den tiden han så gärna vill ha då det finns så många andra katter i jourhemmet.

Jourmatte beskriver Baltazaar så här:
vacker, busig, kelig, lekfull och nyfiken. Han leker mycket och med nästan allt, kelas mycket, spinner högt och mjölktrampar ivrigt. Baltazaar kommer ofta glatt skuttande till en med svans i högföring och visar hur glad han är över att se en.

Han kommer bra överens med de andra katterna och leker och busar en del med de. Favoritkompis är lilla Gabriella, som han valt att t.o.m. sova tillsammans med.

Baltazaar är tam och social. Han kommer numera fram till främmande, ibland lite försiktigt och gnider sig mot deras ben och tigger efter kel. Så fort man börjar klappa honom, spinner han högt och strax mjölktrampar han.

Han har alltid koll på vad man är och vad man gör, ibland stannar han upp mitt i leken och kommer springande till en, gnider sig mot benen och vill ha kel. Sedan springer han och leker igen.

Jourmatte tycker verkligen att han är en förtjusande liten kille, och helt underbar.

Han är glad i mat och sköter toalådan perfekt. Lille snälle Baltazaar är en katt som man bara älskar djupt och som gör en glad. Han är rädd för hundar, när en av hyresgästernas hund skäller gömmer han sig bums. Nya bilder på underbara Baltazaar.


Förtjusande Baltazaar


Baltazaar vädjar efter mer tid för kel


Kan du ge härliga Baltazaar ett hem?

Baltazaar är en av kisarna som hittats i Kågeröds kolonin, han var inte skygg utan bara försiktig. Troligen har han haft ett hem sedan han var liten eller matats av människor och därför fått förtroende för människor.

Baltazaar hamnade först i ett jourhem som lät fönstret vara öppet 10cm och Baltazaar lyckades smita. Baltazaar kom tyvärr inte tillbaka, jourhemmet hade hundar som han inte hunnit och vänja sig vid ännu. Lappar blev uppsatta om hans försvinnande och tillsist ringde en dam som trodde att han fanns bland de katter hon matar. Då hade Baltazaar varit på rymmen i 3 veckor.

Några underbara djurälskande människor från Jönköping ryckte snabbt ut för att fånga in Baltazaar men lyckades inte direkt. Damen som matat honom ett par dagar kunde locka in honom inomhus. Dagen efter kördes han till sitt nya jourhem i Bodafors där även Pluto och några andra KKS kisar finns.

Baltazaar fann direkt jourmattes hjärta och och spinner högt och mjölktrampar av lycka. Mat är en stor förtjusning för Baltazaar som är kastrerad, ID-märkt och vaccinerad.


Kan du ge härliga Baltazaar ett hem?

Du som kan ge Baltazaar ett hem, hör snarast av dig till

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

434-11