ROM OCH RUSSIN SÖKER AKUT HEM!

Kontaktperson: .

Om Rom och Russin:
KastreradJa
Id-märktJa
VaccineradJa

Föddjun 2013
BesöksortVäxjö
Försäkringsfadder
Dorothy Håård

Rom och Russin söker hem!

Uppdatering 30/8 -14:
Rom och Russin är båda flickor och har blivit kastrerade, vaccinerade och ID-märkta. De är friska nu då de varit väldigt sjuka i början. De älskar varandra och blir oroliga utan varandra, de behöver därför komma till någon som vill ha båda två. De tycker om andra katter, men är lite reserverade för främlingar.

Russin är fortfarande busig och nyfiken, älskar att springa runt och leka. Hon tycker om att leka själv med bollar och andra leksaker, men leker också med vippor, laserpennor och snören. Man kan klappa henne och ta upp henne i famnen.

Rom är ganska tam nu, man kan klappa henne men helst när hon ligger ner men helst inte på pannan eller för nära ansiktet. Rom gillar också att leka men leker helst inte själv, hon gillar snören, vippor och laserpennor. Nya bilder på kisarna.


Syskonkärlek, Russin och Rom


Syskonkärlek, Russin och Rom


Sötsessan Rom


Sötsessan Rom


Vackra Russin


Myskatten Russin

Uppdatering 1/1 -14:
Rom och Russin finns i nytt stödhem i växjö. De har även blivit försäkrade.

Rom är antagligen en hankatt men veterinären var inte säker. Russin är en honkatt. Russin är ganska tam men fortfarande lite rädd och blir väldigt rädd när hon tas upp i knät/famnen. Hon tycker om att klappas och att man leker med henne. Hon är nyfiken och busig.

Rom är fortfarande mycket rädd utav sig. Rom vågar leka lite med en då man håller en vippa och leker med laser, han tycker det är väldigt roligt när lasern (laserpenna) är på väggen. Rom blir rädd när han blir klappad, morrar, fräser. Även när man kommer för nära. När man tar fram vippa eller laser slappnar han av. Det går att klappa honom då men man får vara försiktig. Rom kommer bli en trygg kise efterhand, precis som systern men behöver lite mer tid på sig bara.


Sötgossen Rom har en vit svanstipp


Söta lilla Russin har en svart fläck under hakan


Keliga lilla Russin

Rom och Russin är syskon och lever ute i ett koloniområde utanför Landskrona. De behöver komma in i värmen så fort som möjligt då de ännu är kattungar och har svårare att klara en kall vinter än en vuxen katt. Russin är den lite mindre av dem och Rom på den med vit svanstipp. De är lite blyga men då de är kattungar blir de snabbt modigare med kärlek och tålamod.


Rom och Russin är de två svartvita i bild.


Rom är lite större av syskonen


Kakan (t.v) och lilla Rom (t.h)

Du som kan kan ge Rom och Russin ett hem så de slipper frysa i vinter, hör snarast av dig till

KKS omplaceringsavtal
KKS förmedlingsavgifter

« Tillbaka

256-12