EFTERLYSNING AV FÖRSVUNNA KATTER

På denna sida har du möjlighet att annonsera efter din bortsprungna katt. Gör det genom att fylla i detta formulär eller sända ett mail till forsvunnen@kks.nu med följande information:

»
Ditt namn
»
Ditt telefonnummer och / eller din emailadress
»
Din hemort
»
En kort beskrivande text om katten, ex. var och när den försvann, kännetecken, ålder och namn, om den är ID-märkt, kastrerad m.m.
»
Eventuella bilder som du vill lägga till i annonsen. (Vi förbehåller oss rätten att välja bilder och ibland ändra storlek på dem.)

VIKTIGT! Bilder ska bifogas direkt i mailet (dvs. inte i ett Word-dokument). Kontrollera att bilderna inte är flera MB stora, sådana mail fyller inkorgen ganska snabbt!

Skriv gärna "Försvunnen katt" eller något annat beskrivande som mailets ärende (subject).

Vi kommer sedan att lägga ut annonsen så snart vi kan. Vanligen tar det 3-4 dagar men kan dröja upp till en vecka.

Annonsen kommer att ligga ute max ett år. Därefter får man skicka ett nytt mail till forsvunnen@kks.nu om man vill förnya annonsen.

Vi är också tacksamma om du meddelar oss när katten kommit tillrätta, så att vi kan erbjuda mer utrymme för övriga annonser.

Sök på andra websidor
Mer info och andra organisationer, hur du eftersöker bortsprungen katt eller upphittad katt:
- Sök en katt!
- Hittat en katt!Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober November December

OKTOBER MÅNADS FÖRSVUNNA KATTER
2017

Införd
171022
Kontakta
Vegas
Mail
sussie.schwab@starka.se
Ort Malmö
GRÅSPRÄCKLIG MED VITT, HANE
Liten och smal hankatt, ålder 2 år. Försvann från Riseberga i augusti 2017. Gråspräcklig med vit mage, vita tassar och en liten vit rand på nosen. Väldigt tillgiven och kelen. Kastrerad och chipmärkt.

Införd
171022
Kontakta
Lorna
Tfn
0702-855051
Ort Södra Möckleby/Degerhamn
GRÅ SKÖLDPADDA, HONA
Vår honkatt försvann från oss på Myrvägen, Södra Möckleby/Degerhamn Södra Öland fredagen den 13/10-17. Hon är en "bondkatt" grå sköldpadda med beige teckning, lite beigea streck i ansiktet och prickig/fläckig på kroppen, under hakan har hon en beige fläck. Kastrerad och chipmärkt. Hon har inget halsband då hon inte kan ha ett sådan på sig. Tacksam för all information om henne. Belöning är utfäst.

Införd
171016
Kontakta
Falkenbergs Djurskyddsförening
Tfn
0735-324114
Ort Hässleholm
RÖDTIGRERAD MED VITT, HANE
Siggemannen är borta sedan början av augusti 2017. Han försvann fr Röke, ca 2 mil fr Hässleholm. Rödtigrerad m vita tecken. Örontatuering V796H, Chip 968000005297717

Införd
171004
Kontakta
Ann
Tfn
0765-894144
Ort Malmö
SVART/VIT, HONA
Dotty försvann från Rostorp/Kirseberg/Segevång den 26/9-17. Hon är en liten honkatt med svart päls med lite vitt kring ben och hals. Hon har sedan tidigare bara en halv svans och är steriliserad. Hon är ID märkt i örat.

Införd
171004
Kontakta
Janna
Mail
Jannahartman@hotmail.com
Ort Gärds Köpinge
LÅNGHÅRIG SVART/VIT, HANE
Hilfon försvann från Gärds köpinge den 17/9-17. Kastrerad hankatt på 6 år. Han är en vit och svart långhåring Skeppskatt av storleken större. Är tatuerad i örat.

Införd
171004
Kontakta
Jessica
Mail
jessica_85olsson@hotmail.com
Ort Hörby
GRÅTIGRERAD MED VITT, HANE
Söker våran hankatt som försvann den 28/7-17 ifrån Hörby, Skåne. Moppe är 3 år gammal, inte kastrerad eller öronmärkt!Till början
Upp