EFTERLYSNING AV FÖRSVUNNA KATTER

På denna sida har du möjlighet att annonsera efter din bortsprungna katt. Gör det genom att fylla i detta formulär eller sända ett mail till forsvunnen@kks.nu med följande information:

»
Ditt namn
»
Ditt telefonnummer och / eller din emailadress
»
Din hemort
»
En kort beskrivande text om katten, ex. var och när den försvann, kännetecken, ålder och namn, om den är ID-märkt, kastrerad m.m.
»
Eventuella bilder som du vill lägga till i annonsen. (Vi förbehåller oss rätten att välja bilder och ibland ändra storlek på dem.)

VIKTIGT! Bilder ska bifogas direkt i mailet (dvs. inte i ett Word-dokument). Kontrollera att bilderna inte är flera MB stora, sådana mail fyller inkorgen ganska snabbt!

Skriv gärna "Försvunnen katt" eller något annat beskrivande som mailets ärende (subject).

Vi kommer sedan att lägga ut annonsen så snart vi kan. Vanligen tar det 3-4 dagar men kan dröja upp till en vecka.

Annonsen kommer att ligga ute max ett år. Därefter får man skicka ett nytt mail till forsvunnen@kks.nu om man vill förnya annonsen.

Vi är också tacksamma om du meddelar oss när katten kommit tillrätta, så att vi kan erbjuda mer utrymme för övriga annonser.

Lyckliga återkomster
Vi lägger även ut rapporter om katter som lyckligen återkommit efter att ha varit utannonserade på denna sida. Läs mer »

Sök på andra websidor
Mer info och andra organisationer, hur du eftersöker bortsprungen katt eller upphittad katt:
- Sök en katt!
- Hittat en katt!Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober November December

NOVEMBER MÅNADS FÖRSVUNNA KATTER
2016

Införd
161126
Kontakta
Jenny
Tfn
0706-350353
Ort Malmö
Gråtigrerad med vitt, hane, Malmö
Min hankatt Kattis är bortsprungen från Sofielund i Malmö sen 22/11-16. Han kom inte hem efter att ha varit ute på natten och han brukar alltid hålla sina tider annars, så jag är mycket orolig. Han är kastrerad och öronmärkt med nr 0167X och har svart halsband med mitt telefonnummer i. Han har varit borta tidigare och då hittats en bra bit bort.

KattisInförd
161126
Kontakta
Uffe
Tfn
0760-452711
Ort Kristianstad
Gråtigrerad med vitt, hane, Kristianstad
Någon som har sett min hankatt Elvis i Kristianstad, bortsprungen från Olastorpsvägen 8/10-16. Hade en som skulle passa han, men han smet ut, har tydligen varit på rymmen i flera månader, hoppas någon har sett honom.

ElvisInförd
161119
Kontakta
Tina
Tfn
0704-507811
Ort Staffanstorp
Svart hane, Staffanstorp
Vår hankatt försvann 2/11-16 hemifrån. Vi har precis flyttat från Hörbytrakten, Svensköp så risken finns att han försökt vandra hemåt. Helt svart, 2,5 år. Van att vara ute om natten och inne på dagen. Nu är han i helt okända marker. Brukar bli lite skygg med okända människor men annars tillgiven och kelig. Ej id-märkt och inte kastrerad.

Införd
161112
Kontakta
Tjipke
Tfn
0707-674404
Ort Lund
Bruntigrerad katt, Lund
Jag vill efterlysa Missie, som försvann från Runslingan i Lund kring 1/11-16. Missie är bruntigrerad med en bred svart rand som löper längs med ryggen. Kastrerad och chip-märkt. Vi vet tyvärr inte om det är en hane eller hona, då uppgifter från förmedlare och veterinär skiljer sig åt, detsamma gäller ålder, vi tror att Missie är 2-5 år. Hen hör ursprungligen hemma i Hörby. Vi tog över Missy, vars ägare avlidit, då hen var i akut behov av nytt hem, men så lyckades Missy ta sig ut och försvinna.

MissieInförd
161103
Kontakta
Agneta
Tfn
0767-030487
Ort Kallinge
Grå/Svart, hane, Kallinge
Vår hankatt Nasse försvann 29/10-16. Han är en maine coon blandning, kastrerad. Han är långhårig mörkgrå och ljusare grå emot kroppen. Han har tyvärr ingen id märkning och inget halsband.

NasseInförd
161103
Kontakta
Yvonne eller Anders
Tfn
0768-275076 eller 0705-284064
Ort Karlshamn
Mörk sköldpadda med vitt, hona, Karlshamn
Vår fina honkatt Cessna försvann 12/10-16 hemifrån. ca 1,5 år gammal honkatt, kastrerad. Sällskaplig, pigg och lekfull. Vägde vid försvinnandet ca 3,5 kg. Flerfärgad med vita tassar och en karaktäristisk vit svanstipp. Är inte chippad eller ID-märkt.

Cessna

Till början
Upp