EFTERLYSNING AV FÖRSVUNNA KATTER

På denna sida har du möjlighet att annonsera efter din bortsprungna katt. Gör det genom att fylla i detta formulär eller sända ett mail till forsvunnen@kks.nu med följande information:

»
Ditt namn
»
Ditt telefonnummer och / eller din emailadress
»
Din hemort
»
En kort beskrivande text om katten, ex. var och när den försvann, kännetecken, ålder och namn, om den är ID-märkt, kastrerad m.m.
»
Eventuella bilder som du vill lägga till i annonsen. (Vi förbehåller oss rätten att välja bilder och ibland ändra storlek på dem.)

VIKTIGT! Bilder ska bifogas direkt i mailet (dvs. inte i ett Word-dokument). Kontrollera att bilderna inte är flera MB stora, sådana mail fyller inkorgen ganska snabbt!

Skriv gärna "Försvunnen katt" eller något annat beskrivande som mailets ärende (subject).

Vi kommer sedan att lägga ut annonsen så snart vi kan. Vanligen tar det 3-4 dagar men kan dröja upp till en vecka.

Annonsen kommer att ligga ute max ett år. Därefter får man skicka ett nytt mail till forsvunnen@kks.nu om man vill förnya annonsen.

Vi är också tacksamma om du meddelar oss när katten kommit tillrätta, så att vi kan erbjuda mer utrymme för övriga annonser.

Lyckliga återkomster
Vi lägger även ut rapporter om katter som lyckligen återkommit efter att ha varit utannonserade på denna sida. Läs mer »

Sök på andra websidor
Mer info och andra organisationer, hur du eftersöker bortsprungen katt eller upphittad katt:
- Sök en katt!
- Hittat en katt!Januari Februari Mars April Maj Juni
Juli Augusti September Oktober November December

SEPTEMBER MÅNADS FÖRSVUNNA KATTER
2017

Införd
170917
Kontakta
Hanna
Tfn
0707-536097
Ort Lund
RÖD/VIT HANE
Ruben, röd hankatt med vit nos och mage, knappt 6 månader försvann 9/9-17. Vi har tyvärr ej hunnit märka honom. Han är mycket saknad och efterlängtad! Snälla hjälp honom hem!Införd
170917
Kontakta
Anette
Tfn
0709-267630
Ort Limhamn
GRÅ HANE
Lemon, vår grå hankatt försvann 8/8-17 fra vor adress i Limhamn. Han är en utekatt men nyinflyttad och ej bekant med omgivningen. Han er troligen set på Ön...(?) Kastrerad. Öronmärkt med DBF056. Om ni ser eller har sett honom (titta gärna i uthus eller garage) är vi tacksamma om ni ringer.Införd
170917
Kontakta
Leonie
Tfn
0761-417174
Ort Övraby
SVART/VIT HONA
Vår Minerva kom inte hem som hon brukar 21/8-17. Hon försvann från Övraby på Österlen. Hon är svart med vita framtassar, till största delen vita bakben, vit mage och haklapp. Särskilda kännetecken: Några vita strå under hennes vänstra öga och en svart fläck på det vänstra (vita) bakbenet. Minerva är 1 år gammal men väldigt liten för sin ålder. GENERÖS HITTELÖN UTLOVAS!Till början
Upp